Açık Rıza Beyanı

Açık Rıza Beyanı

 

 

AÇIK RIZA BEYANI 

Dr. M. Kerem Doksat, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında hazırladığı Genel Aydınlatma Metni ile,

  1. Dr. M. Kerem Doksat, hangi kişisel verilerimi hangi yöntemlerle elde ettiğini, hangi hukuki nedenlerle ve amaçlarla işlediğini, hangi amaçlarla kimlere aktardığını, kişisel verilerimin hangilerini açık rızam olmaksızın, hangilerini açık rızamın varlığı halinde işlediğini ve aktardığını ve
  2. Kanun’un 11. Maddesinde sayılan haklarımı

okudum, öğrendim.

 

Bu kapsamda, Genel Aydınlatma Metni kapsamındaki kişisel verilerimin, iletişim taleplerine etkin geri dönüşün sağlanması, operasyonel ve tanıtım/promosyon faaliyetlerinin yürütülmesi, bilgilendirme yapılabilmesi, veri sahiplerinin talepleri doğrultusunda işlem yapılabilmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, hizmetlerin geliştirilebilmesi, müşteri memnuniyetinin sağlanması, sözleşmesel ilişkinin yürütülmesi, hizmetler hakkında değerlendirme ve geri bildirim süreçlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi amaçlarıyla işlenmesine

                              Rıza veriyorum                                         Rıza vermiyorum

 

Aydınlatma metni kapsamındaki kişisel verilerimin, verilerin arşivi, yedeklenmesi ve veri güvenliğinin temini amaçlarıyla hizmet alınan yurt dışında yerleşik sunuculara aktarılmasına, yurt dışındaki sunucularda güncel olarak ve uygun güvenlik tedbirleri alınmak suretiyle saklanmasına

                             Rıza veriyorum.                                         Rıza vermiyorum. 

 

 

[Adı Soyadı]

[İmza]  [Tarih]

 

 

 

AÇIK RIZA BEYANI 

Dr. Neslim G. Doksat, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında hazırladığı Genel Aydınlatma Metni ile,

  1. Dr. Neslim G. Doksat, hangi kişisel verilerimi hangi yöntemlerle elde ettiğini, hangi hukuki nedenlerle ve amaçlarla işlediğini, hangi amaçlarla kimlere aktardığını, kişisel verilerimin hangilerini açık rızam olmaksızın, hangilerini açık rızamın varlığı halinde işlediğini ve aktardığını ve
  2. Kanun’un 11. Maddesinde sayılan haklarımı

okudum, öğrendim.

 

Bu kapsamda, Genel Aydınlatma Metni kapsamındaki kişisel verilerimin, iletişim taleplerine etkin geri dönüşün sağlanması, operasyonel ve tanıtım/promosyon faaliyetlerinin yürütülmesi, bilgilendirme yapılabilmesi, veri sahiplerinin talepleri doğrultusunda işlem yapılabilmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, hizmetlerin geliştirilebilmesi, müşteri memnuniyetinin sağlanması, sözleşmesel ilişkinin yürütülmesi, hizmetler hakkında değerlendirme ve geri bildirim süreçlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi amaçlarıyla işlenmesine

                              Rıza veriyorum                                         Rıza vermiyorum

 

Aydınlatma metni kapsamındaki kişisel verilerimin, verilerin arşivi, yedeklenmesi ve veri güvenliğinin temini amaçlarıyla hizmet alınan yurt dışında yerleşik sunuculara aktarılmasına, yurt dışındaki sunucularda güncel olarak ve uygun güvenlik tedbirleri alınmak suretiyle saklanmasına

                             Rıza veriyorum.                                         Rıza vermiyorum.

 

 

[Adı Soyadı]

[İmza]  [Tarih]


 

Web Tasarım Sapka.org  ©